070-570 41 61 niklas@veracity.se

Webbplats paket.

Att i förväg svara på vad en webbplats kostar är ungefär som att svara på frågan ”hur långt är ett snöre?”. Jag har iaf valt att sätta ihop tre paket att utgå ifrån för att ge en bild av min prisnivå.

Small

Ett visitkort online,
istället för Gula Sidorna.

8 000:-

En enkel webbplats som kort
presenterar ert företag.
Färger anpassat efter er
befintliga profil.

Medium

En modern webbplats som
speglar er verksamhet.

25 000:-

Detta paket passar om ni vill
presentera flera produkter
och ha en mer anpassad design.

Flex

Mer än bara en webbplats?
Ring om ni önskar e-handel m.m.

Offert

Behöver ni mer än bara en webb?
E-handel, grafisk profil, inloggning,
sociala medier m.m. RIng!

Snabbt och effektivt återskapade Niklas vår webbplats efter att den blivit attackerad av hackers.

Peter NPeter N.

Niklas lyckades stoppa attackerna mot min webbplats trots att felet inte låg i WordPress installationen.

Therese W.
Therese W.

Webbplats paket – Small

Ibland behöver man faktiskt inte mer än bara finnas på nätet, men alla företag eller föreningar bör faktiskt finnas på nätet.

Detta paket skapar en liten sida som innehåller de grundläggande delarna som alla förväntar sig att hitta när man söker på ett företag idag.

En välkomstsida med en kort presentation av företaget, alla kontaktuppgifter, länkar till andra kanaler på nätet.

Webbplatsen byggs på WordPress som idag är det dominerande systemet för en modern webbplats, drygt 1/4 av alla webbplatser drivs idag av WordPress.

Färger och annat anpassas efter er företagsprofil, webbplatsen kan även inkludera bilder, branschlogotyper m.m. förutsatt att dessa tillhandahålls av er.

Kostnaden för detta paket ligger på 8000:- och allt levereras normalt samma vecka som ni lägger er beställning. 

Webbplats paket – Medium

Behöver ni en lite större webbplats och har lite mer krav på grafiskt utseende skall ni ta er en titt på medium paketet.

Här är antalet sidor i princip bara begränsat av ert eget innehåll. I mitt arbete ingår att ta fram mallar för startsidan och två till fem andra grundmallar som sedan kan användas för att skapa en webbplats som ger ett snyggt och samlat intryck för besökarna.

Här kan man även börja titta på mer avancerade formulär för att skapa enklare processer för besökarna, t.ex. för att guida dem rätt i en kontakt eller support process på ett större företag.

Integrationer med andra webbsystem för bokningar och annat brukar också rymmas i detta paket om dessa system har lämpliga moduler för detta.

Kostnaden för detta paket ligger på 25 000:- + moms, men vi har alltid ett inledande möte så att vi har gemensamma ramar för vad som skall ingå i projektet.

Det finns även möjlighet att få en bra rabatt på detta paket om ni är intresserade av att låta mig hjälpa er fortlöpande med er webbnärvaro och tittar på mitt WordPress paket i nivå Guld.

Webbplats paket – Flex

Behöver du mer än en webbplats, kanske skall du starta upp en e-handel eller bygga ett företag som är 100% webb.

Jag har erfarenheter av att skapa system för webben sedan 1995 och har ännu längre tillbaka arbetat med affärssystem av olika storlek.

Tveka inte att kontakta mig för att boka upp ett förutsättningslöst möte där vi kan diskutera för och nackdelar med olika alternativ och göra en bedömning av hur mycket tid och resurser det behövs för att ro iland just era visioner.